SFA is anno 2020 zeer gemakkelijk online op het internet te vinden. De bedrijfswebsite bevat vele voorbeelden van kunststof verpakkingen die SFA tot op de dag van vandaag ontworpen heeft. De ethiek van SFA is multidisciplinair omdat ze samenwerken met opdrachtgevers uit uiteenlopende marktsegmenten. SFA maakt ontwerpen voor zowel de snoepindustrie als de broodindustrie. Ook zijn er familiebedrijven die dankzij SFA een mooi resultaat qua product gemaakt hebben. SFA is werkzaam in de verpakkingsindustrie en door het up-to-date houden van het aanbod en de website erg actueel.  Bekijk online voorbeelden van verpakkingsmateriaal dat door SFA ontworpen is en laat je inspireren voor je eigen ontwerp.

Vind SFA terug in de winkel

Plastic packaging voor sauzen, specerijen en andere culinaire producten; SFA is er bekend mee. Het zijn veelal in-het-oog-springende, economisch ontworpen verpakkingen waar het om gaat. Contact opnemen met SFA voor een partij kunststof verpakkingen is dankzij het internet en de beschikbaarheid van contactgegevens zeer eenvoudig. Merken als Lonka of Klaas Puul zijn al met SFA in zee gegaan. Of je nu ’tailor made’ verpakkingen of standaard verpakkingen nodig hebt voor een product dat je op de markt wilt brengen; SFA kan al jouw wensen in vervulling brengen als het gaat om de verpakking van jouw product.

SFA voor al je verpakkingen

SFA is helemaal bij de tijd als het gaat om ecologische en duurzame verpakkingen. Misschien dat je een klein aantal verpakkingen op maat nodig hebt? Dan ben je bij SFA aan het juiste adres. De verse producten van Ijspaleis worden bijvoorbeeld door SFA gemaakt. SFA heeft een goede reputatie en goede referenties; dat maakt SFA tot een aanrader voor iedereen die op zoek is naar kwalitatief gezien hoogstaande, nieuwe verpakking. Weg met oude, niet-ecologische verpakking. SFA is door innovatief beleid en open mind ten aanzien van de toekomst in staat om met frisse ontwerpen te komen.